Olika sätt att tjäna pengar på hundägande

Har du funderat på hur du skulle kunna utveckla ditt hundägande till att också bli en inkomstkälla? Att kunna använda sin hobby och passion till att tjäna pengar känns som en ouppnåelig dröm för många, men faktum är att det är fullt möjligt! I den digitala tidsålder vi lever i nu, finns det många möjligheter att till och med jobba helt online och tjäna pengar, direkt från din dator. Som hundägare följer du säkert ett eller flera hundkonton på sociala medier. Ta ditt favoritkonto där det läggs upp bilder på gulliga hundar och kolla lite noggrannare. Vart leder länken i profilen? Rekommenderas det regelbundet produkter på kontot? Om du klickar på länken i profilsidan eller i senaste inlägget så ser du säkert det här: inlägget leder till en produkt eller en tjänst. Det betyder att ägaren av kontot får en provision på varje såld vara som görs via länken på kontot eller i inlägget.

Anslut dig till ett affiliate-nätverk och tjäna pengar

Att ha hund innebär många kostnader också. Genom att ha ett konto på någon av de sociala plattformarna som finns, kan du dryga ut kassan genom att låta din hund bli en influenser eller genom att gå med i ett affiliate-nätverk. På så sätt kan du få provision på det som säljs via din sida. Det krävs givetvis en hel det jobb det också, särskilt inledningsvis. Men faktum är att det är många som gör det och många som tjänar en bra slant på det. Du måste dock vara beredd på att jobba hårt inledningsvis och bygga dig en lojal följarskara. Sociala medier är en visuell värld och det gäller också att producera mycket bilder. Video är även otroligt populärt och det brukar få många visningar och gillningar. Det bästa är att sätta i system att jobba fram många bilder eller videor med en gång, exempelvis en gång i veckan. Sedan kan du sprida ut dem över tid på plattformarna. Jobbar du på så här ett tag, så har du snart ett nätverk som gillar dig och din hund och är beredda att köpa produkter från er sida.

Ordna roliga tävlingar

För att öka populariteten på ditt konto, finns det flera sätt som du kan gå till väga för att snabba upp processen. Att ordna tävlingar som gör att du får spridning på dina bilder och nya följare, är ett bra sätt. Som vinst kan du ha vad som helst som är relaterat till ditt tema och din sida. exempelvis fina reklampennor med tryck med din hunds namn, kan vara en vinst som känns rolig och lite lyxig för mottagaren. Att köpa pennor med tryck är inte alls dyrt nuförtiden. Du kan beställa dem online och du får hem dem på några dagar. Så anordnar du sedan tävlingen och skickar hem pennorna till vinnarna. Det här har såklart kostat dig en slant, men tänk på vad du sannolikt fått i utbyte: en mycket större följarskara att sälja produkter till och en spridning på dina bilder. Så de utgifterna har du snart igen!